Our Blog

Deci, acesta este un exemplu tipic de ceea ce fac unii indivizi în societate. ” Chiar și pentru persoanele care activează în mod regulat, nu este greu să ne imaginăm cum unele schimbări ale stilului de viață – cum ar fi o nouă slujbă sau o navetă mai lungă – ar putea declanșa acest tip de reducere a mersului pe jos și alte tipuri de exerciții fizice regulate, spun autorii.

Deci, acesta este un exemplu tipic de ceea ce fac unii indivizi în societate. ” Chiar și pentru persoanele care activează în mod regulat, nu este greu să ne imaginăm cum unele schimbări ale stilului de viață – cum ar fi o nouă slujbă sau o navetă mai lungă – ar putea declanșa acest tip de reducere a mersului pe jos și alte tipuri de exerciții fizice regulate, spun autorii.

Totuși, aceste tratamente variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv locul în care este localizat cancerul, precum și de simptomele pacientului, starea generală de sănătate și tratamentele anterioare pentru cancer – iar pacienții sunt atent monitorizați pe tot parcursul tratamentului pentru a obține cel mai bun rezultat. „Pacienții sunt, în general, inițiați în tratamentul celor mai bune reflexe sau biologie și sunt urmăriți îndeaproape folosind scanări, cu schimbarea tratamentelor, dacă este necesar, dacă tratamentul actual nu rezultă și fie contracția, fie stabilitatea cancerului de sân”, explică dr. Tripathy. În plus față de opțiunile de tratament sistemic mai standard, dr. Tripathy explică faptul că există tehnologii mai noi care sunt din ce în ce mai utilizate – cum ar fi cele care secvențează ADN-ul celulelor tumorale canceroase pentru tratamente mai specificate – precum și diferite studii clinice concepute pentru a oferi mai multe opțiuni și posibil rezultate mai bune pentru cei care se ocupă de boală. LEGATE DE: Cele 5 etape ale cancerului de sân, explicate în general, totuși, obiectivul principal al tratamentului cancerului terminal este de a prelungi timpul de supraviețuire, optând în același timp pentru un tratament cu cele mai puține efecte secundare posibile pentru a asigura cea mai bună și cea mai lungă calitate a vieții posibilă – asta în primul rând pentru că nu există nici un tratament pentru cancerul de sân în stadiul 4. Unii pacienți pot răspunde la tratament mulți ani sau chiar decenii, spune dr. Tripathy, în timp ce alții cu o formă foarte agresivă a bolii pot avea un timp de supraviețuire mai mic de un an. Potrivit Societății Americane a Cancerului, rata de supraviețuire pe 5 ani pentru femeile cu cancer de sân metastatic care s-a răspândit în regiuni îndepărtate ale corpului este de 27%. În comparație, pentru cei cu cancer de sân localizat (ceea ce înseamnă că cancerul nu s-a răspândit în afara sânului) și cancerul de sân regional (când cancerul s-a răspândit doar în structuri sau ganglioni limfatici apropiați), rata de supraviețuire la 5 ani este de 99% și respectiv 86% . Există, totuși, o veste bună: femeile trăiesc mai mult decât oricând cu cancer de sân metastatic. Potrivit unui studiu realizat de Institutul Național al Cancerului (NCI), publicat pe 18 mai 2017 de revista Cancer Epidemiology, Biomarkers Prevenire, numărul femeilor care suferă de cancer de sân metastatic în Statele Unite nu numai că crește, dar femeile cu boală trăiesc mai mult, în special femeile mai tinere.potencialex in farmaci De fapt, același studiu a constatat că 11% dintre femeile cu vârsta sub 64 de ani cărora li s-a diagnosticat cancer de sân în stadiul 4 între 2000-2004, au trăit timp de 10 ani sau mai mult.

Pentru ca articolele noastre de top să fie livrate în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul informativ Healthy Living “” https://www.health.com/condition/type-2-diabetes/two-weeks-sedentary-raise-diabetes-risk200OK Cât de mult este nevoie de timp pentru ca o persoană sănătoasă să devină măsurabil mai puțin sănătoasă? Mai puțin decât ai putea crede. Potrivit noilor cercetări de la Universitatea din Liverpool, doar două săptămâni fără activitate fizică regulată pot duce la modificări musculare și metabolice care ar putea crește riscul de diabet, boli de inimă și, eventual, chiar moarte prematură. Noul studiu este prezentat săptămâna aceasta la Congresul european privind obezitatea de la Porto, Portugalia și nu a fost încă publicat într-un jurnal științific evaluat de colegi. Constatările sunt preliminare, dar autorii susțin că evidențiază în continuare consecințele periculoase ale comportamentului sedentar – chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. Pentru a investiga cât de mult ar putea afecta o pauză de două săptămâni de la activitatea fizică la adulții tineri sănătoși, cercetătorii au recrutat 28 de bărbați și femei, cu vârsta medie de 25 de ani, care nu au lucrat regulat, dar au parcurs aproximativ 10.000 de pași pe zi.

Participanții au avut un indice mediu de masă corporală de 25, care este considerat limită între normal și supraponderal. LEGATE DE: 15 moduri în care exercițiul fizic te face să arăți și să te simți mai tânăr Înainte de începerea studiului, cercetătorii au măsurat grăsimea și masa musculară a participanților, funcția mitocondrială (o măsură a cât de bine reglează energia și se recuperează din exerciții) și capacitatea fizică. Participanții au fost rugați apoi să poarte un tracker de activitate timp de două săptămâni și să-și reducă activitatea zilnică cu mai mult de 80% – până la aproximativ 1.500 de pași pe zi. De asemenea, li s-a spus să nu-și modifice consumul de alimente în acest timp. În acele 14 zile, timpul petrecut de oameni cu o activitate moderată până la intensă a scăzut cu o medie de 125 de minute pe zi – de la 161 de minute la doar 36. Timpul sedentar zilnic a crescut cu o medie de 129 de minute. Nu este surprinzător că, atunci când participanții au fost re-verificați după aceste două săptămâni, aceștia se îngrășaseră și pierduseră masa musculară. Grăsimea totală a corpului a crescut, de asemenea – în special grăsimea din jurul abdomenului, care este un factor major de risc pentru apariția bolilor cronice. LEGATE DE: 11 motive pentru care nu pierzi grăsimea de pe burtă Cercetătorii au observat și alte modificări mai puțin așteptate. Participanții nu au putut să alerge atât de mult timp sau la aceeași intensitate, așa cum au putut anterior. De asemenea, au cunoscut o scădere a sensibilității la insulină, o creștere a grăsimilor acumulate în ficat și o creștere a trigliceridelor (o componentă a colesterolului). „Am crezut că vom vedea câteva schimbări subtile”, spune co-autorul Dan Cuthbertson, dr., Cititor și consultant pentru Institutul de îmbătrânire și boli cronice de la Universitatea din Liverpool. Dar, atunci când tot ceea ce măsurați se înrăutățește într-o perioadă atât de scurtă de timp, inclusiv acești factori de risc importanți pentru bolile de inimă și diabetul de tip 2, este de fapt destul de surprinzător. Rezultatele au fost, de asemenea, surprinzătoare, deoarece studiul a implicat persoane relativ tinere și sănătoase, spune autorul principal și studentul universitar Kelly Bowden-Davies. „Dacă chiar și acei oameni erau expuși riscului, trebuie să vă gândiți la ce înseamnă asta pentru pacienții mai în vârstă sau mai puțin sănătoși sau care au alți factori de risc, cum ar fi antecedentele familiale de boală”. LEGATE DE: Ați putea avea tipul 2? 10 simptome ale diabetului Autorii recunosc că modificările au fost mici, dar au fost semnificative statistic. Dacă un stil de viață sedentar ar fi continuat mai mult de două săptămâni, spun ei, aceste schimbări ar deveni probabil mai pronunțate.

Și, deși participanții la studiu și-au redus drastic activitatea zilnică, Bowden-Davies subliniază că încă își desfășoară viața de zi cu zi. „Au plecat în continuare la muncă sau la universitate sau au avut grijă de copiii lor”, spune ea. „Deci, acesta este un exemplu tipic de ceea ce fac unii indivizi în societate.” Chiar și pentru persoanele care activează în mod regulat, nu este greu să ne imaginăm cum unele schimbări ale stilului de viață – cum ar fi o nouă slujbă sau o navetă mai lungă – ar putea declanșa acest tip de reducere a mersului pe jos și alte tipuri de exerciții fizice regulate, spun autorii. Dar există și vești bune din studiu: Când participanții și-au reluat activitatea normală după perioada sedentară, măsurile lor de sănătate au revenit la normal în următoarele două săptămâni. Pentru ca poveștile noastre de fitness și nutriție de top să fie livrate în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul informativ Healthy Living „Efectele au fost complet reversibile – deci este bine dacă sunteți în formă și bine și mergeți în vacanță timp de două săptămâni și apoi aveți dreptate înapoi la normal ”, spune Cuthbertson. „Dar problema este că mulți oameni nu revin la aceste niveluri de activitate și poate că efectele se vor acumula”. Cu cât oamenii sunt mai inactivi, cu atât este mai greu să revii în formă, adaugă el, mai ales pentru cei care au deja probleme de sănătate. Cuthbertson subliniază, de asemenea, că, chiar dacă oamenii nu pot ajunge la sală sau pot transpir în mod regulat, doar rămânerea activă – stând mai puțin și mergând mai mult – poate ajuta la evitarea tipurilor de schimbări observate în acest studiu. „Pur și simplu a fi mai puțin sedentar și a menține un număr mare de pași are beneficii foarte clare pentru sănătate”, spune el. Linia de jos? Consecințele inactivității pot apărea mai devreme decât ar putea să-și dea seama oamenii, spun autorii studiului, deci este important să vă mișcați și să evitați perioade lungi de ședere. Dar dacă ați făcut mai puțină activitate fizică decât în ​​mod normal, nu este prea târziu pentru a recâștiga ceea ce ați fi pierdut. “” https://www.health.com/condition/cold-flu-sinus/what-is-influenza-b200OK SUA sunt la doar aproximativ trei luni în sezonul gripal 2019-2020, iar boala și-a lăsat deja amprenta —Dar este puțin diferit anul acesta.

Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, din octombrie 2019, au fost raportate 9,7 milioane de boli gripale, 87.000 de spitalizări și 4.800 de decese cauzate de gripă. Aceste cifre sunt relativ consistente cu anii trecuți, dar există o diferență majoră între acest sezon gripal și cele mai multe din istoria recentă: a existat o creștere a numărului de cazuri care implică gripa B – atât de mult încât domină sezonul gripal pentru prima dată în aproape 30 de ani. De obicei, majoritatea cazurilor de gripă – 75% din cazurile raportate – sunt gripa A. Cu toate acestea, în acest sezon, gripa B se răspândește ca un incendiu – CDC a raportat chiar că aceasta este prima dată când SUA au văzut că predomină sezonul gripal. începând cu sezonul gripal 1992-1993, 21 din cele 32 de decese pediatrice din sezonul curent fiind cauzate de gripa B, conform CDC. LEGATE DE: 5 simptome gripale de care trebuie să fii atent – Și cum să le faci să dispară cât mai curând Este important să ne amintim că există de fapt patru tipuri de virusuri gripale: A, B, C și D. Virusurile gripale A și B, totuși, sunt singurele dintre care se crede că provoacă epidemii sezoniere de gripă în fiecare iarnă (gripa C este de obicei ușoară, iar gripa D afectează bovinele), potrivit CDC. Mergând puțin mai adânc, virusurile gripale A și B sunt împărțite fiecare în subtipuri diferite. Virusurile gripale A sunt cele mai dificile: sunt împărțite în subtipuri bazate pe două proteine ​​specifice, hemaglutinina (H) și neuraminidaza (N) – în cele din urmă, virusurile gripale A se pot împărți în 198 de combinații de subtipuri diferite, pe CDC. Cu toate acestea, virusurile gripale B sunt clasificate în două linii: B / Yamagata și B / Victoria. O mare diferență între gripa B și gripa A este că gripa B apare de obicei după gripa A, lovind mai târziu în sezon în jurul primăverii. Dar, în ceea ce privește simptomele, gripa A și B sunt destul de asemănătoare. “” Există mai multe asemănări decât diferențele dintre gripa A și gripa B “, explică pentru sănătate Richard Martinello, MD, expert în boli infecțioase Yale Medicine.

În timp ce în laborator se pot distinge, din perspectivă clinică, pot provoca în esență aceeași gripă tipică la care ne gândim de obicei. Potrivit CDC, simptomele pentru gripa B sunt similare cu alte tulpini, inclusiv oboseală, tuse, febră (sau frisoane), dureri în gât, curgerea nasului, dureri musculare, cefalee și probleme gastro-intestinale. O altă diferență cheie între gripa A și B? În timp ce virusurile gripale B sunt de obicei mai puțin frecvente decât virusurile gripale A, infecțiile gripale B pot fi mai severe la copii și pot duce la complicații care necesită spitalizare sau deces. ÎN LEGĂTURĂ: Cât durează gripa? Potrivit CDC, cel mai bun mod de a preveni gripa – atât gripa A, cât și B – este prin vaccinarea împotriva gripei. Și nu, nu este prea târziu în sezon. CDC recomandă tuturor celor cu vârsta de 6 luni și peste să primească un vaccin gripal sezonier în fiecare an până la sfârșitul lunii octombrie, scriu ei. „Cu toate acestea, atâta timp cât circulă virusurile gripale, vaccinarea ar trebui să continue pe tot parcursul sezonului gripal, chiar și în ianuarie sau mai târziu.” „În plus, dr. Martinello sugerează să faceți tot posibilul pentru a evita persoanele care ar putea fi bolnave de gripă și să vă spele pe mâini. des. De asemenea, dacă vă îmbolnăviți sau copiii dvs. sunt infectați, asigurați-vă că evitați expunerea altor persoane la boală. Pentru a primi poveștile noastre de top livrate în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul informativ Healthy Living “” https://www.health.com/condition/sexual-health/different-types-of-orgasms-0200OK “” https: // www.health.com/condition/anxiety/anti-anxiety-medication-recall-alprazolam-xanax200OK Producătorii unei forme generice de Xanax numite alprazolam își amintesc medicamentul din cauza îngrijorării că a fost contaminat cu o substanță străină. Mylan Pharmaceuticals a emis o retragere voluntară la nivel național a unui lot din comprimatele sale de 0,5 miligrame de alprazolam, potrivit Food and Drug Administration (FDA).

Retragerea nu numește materialul străin, dar FDA spune că există un „risc la distanță de infecție” dacă se întâmplă să îl ingeri. Cu toate acestea, notează FDA, Mylan nu a primit niciun raport de reacții adverse la lot. Alprazolam este utilizat pentru tratarea tulburărilor de anxietate, în special pentru a ajuta la ameliorarea pe termen scurt a simptomelor de anxietate și pentru a trata tulburarea de panică. Comprimatele Alprazolam sunt ambalate în sticle de 500, iar lotul amintit a fost distribuit în SUA între iulie 2019 și august 2019, spune FDA. Lotul reamintit are un cod național al medicamentelor (NDC) 0378-4003-05, un număr de lot 8082708 și o dată de expirare din septembrie 2020. LEGATE: 12 semne că puteți avea o tulburare de anxietate Dacă ați luat medicamentul – și , în special, lotul care a fost reamintit – este o idee bună să vă adresați imediat medicului dumneavoastră. „Deseori, se pot face substituții ușoare”, spune Jamie Alan, dr., Profesor asistent de farmacologie și toxicologie la Universitatea de Stat din Michigan. Având în vedere că tabletele de 0,5 miligrame au fost afectate, Alan spune că medicul dumneavoastră vă poate prescrie cu ușurință o doză diferită. „Alprazolamul poate fi redus la jumătate, astfel încât s-ar putea lua 1/2 comprimat dintr-un comprimat de un miligram sau două comprimate de 0,25 miligrame”, spune ea.

Ați putea lua, de asemenea, forma non-generică a alprazolamului, alias Xanax, dar asta vă poate costa puțin mai mult. Dacă acest lucru nu vă atrage, Alan subliniază că există benzodiazepine similare disponibile, cum ar fi Ativan și Valium, pe care medicul dumneavoastră le-ar putea recomanda să le înlocuiți. Dar, în cele din urmă, cel mai bine este să discutați cu medicul dumneavoastră și să îl luați de acolo. Dacă se întâmplă să aveți aceste tablete, FDA recomandă să contactați compania de deșeuri medicale Stericycle la 1-888-843-0255 pentru a primi un pachet de documentație pentru a returna medicamentul la Stericycle. Și, dacă ați avut probleme după ce ați luat medicamentul, adresați-vă imediat medicului dumneavoastră. Pentru ca articolele noastre de top să fie livrate în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul informativ Healthy Living “” https://www.health.com/condition/breast-cancer/what-to-know-about-metastatic-breast-cancer200OK “” https://www.health.com/condition/breast-cancer/breast-cancer-treatment-comfort200OK Abordarea tratamentului pentru cancerul de sân nu este ușoară, indiferent de câte caserole apar pe prag sau de cât de des ridică vecinii copiii de la școală. Pacienții cu cancer mamar se confruntă cu un roller-coaster de emoții, variind de la frică și pierdere la curaj și recunoștință. Pentru a trece prin asta, femeile atrag adesea puterea din familia și prietenii care îi susțin, precum și din textele grijulii, e-mailurile și cadourile. Dar, uneori, un suvenir sau un alt obiect special oferă o doză de confort atât de necesar. Am rugat patru femei care au fost supuse tratamentului să împărtășească ce a fost acel obiect special pentru ele.

LEGATE DE: Ce să nu spun cuiva cu cancer de sân “” Am fost diagnosticată la trei zile după împlinirea a 44 de ani. Bunica mea a murit de cancer de sân metastatic, dar nu s-a plâns niciodată. O chema Sallie Minter și era cea mai bună prietenă a mea.